Start date: 06.10.2023

End date: 08.10.2023

Каня ви на терапевтичен тренинг, който ще се проведе от 6.10 до 8.10.23 г. на чудно място в Родопите <3

Какво ще правим:

Ще работим с една от основните системи в тялото ни – флуидни полета със спонтанна интелигентност, които, когато бъдат подкрепени, мигом отиват там, където има нужда от тях, носейки живителна енергия, радост и възстановяване на връзката с духовния свят.
Сравняват ги с вътрешна майка, която ни осигурява животоподдържащи ресурси.
Тяхната роля е централна. За да бъде всичко останало наред в енергийната система и тялото ни, е важно те да са силни. Те са генератори на радост и благодарение на тях, когато са в добро здраве, се случват спонтанни изцеления.
Силата на доброто им здраве можете да опитате на практика 🙂
Някои достъпни начини да ги засилваме, дори когато не познаваме техните маршрути в тялото, са: връзката с природата, (вдишване на уханни треви, цветя, свеж планински въздух, съзерцание на красиви природни картини, допир до земята…), спонтанният смях от душа, контактът с животни и пр. радости, много от които ще вървят редом с другите практики по време на лагера ни 🙂 @}–

Елате с нас, за да разтоварите ненужното, да се заредите с нужното и да се пренаредите по най-добрия за вас начин. За да активирате трайно радостта в сърцата си. Тренингът с пълна сила ще съдейства това да се случи. 

Дати на провеждане:

от 6.10.23 (петък)*

до 8.10.23 (неделя)

Място: уютен хотел в Родопите

Цена – 346 лв. на човек, при настаняване в двойна стая.
396 лв. за единична стая
Цената включва – :
 – 2 нощувки
 – 2 закуски и 2 вечери (не на блок маса)
– практики от Енергийната медицина – работа с една от важните енергийни системи в тялото
– терапевтична работа
– асани и дихателни техники и медитации
– мантра йога
– релаксации
– разходки до интересни места
– и др.

 

*Ще тръгнем от София рано сутринта в петък, 6.10.23 г.

 

Водеща: Нина

 

Записването става с капаро от 100 лв.
кран срок за записване: 18.09.23 г.
Ако нямате собствено превозно средство, ще ви свържем с участник в лагера с автомобил, за да пътувате заедно (стига да има такава възможност). 
Запишете се във формата отдолу, по телефона или по имейл.
Споделям някои обратни връзки от изминалия тренинг, който беше посветен на свързването със себе си и другите през емпатия и себезапазване:
„Изключително добре замислен и организиран тренинг, целящ както релаксация, така и обръщане към себе си, чрез подходящо съчетание от духовни и енергийни практики. Дойдох на него напрегнат като струна и още от първото занятие осезаемо това се промени. “Кубчето с тъгата” бе крайъгълният камък, който ми даде насока, а при констелационната практика с личното пространство чух най-точното описание на състоянието ми в момента от човек, който не познавах. Благодаря ти за това прекрасно изживяване!“
Иво Гeоргиев
„Много силно и смислено преживяване. Затвърдих познати неща и открих нови за себе си. Хареса ми баланса между заниманията и възможностите за почивка, време за душата и време за себе си.“
Александра
„Тренингът съдържаше не едно и две упражнения, които ме извадиха от зоната ми на комфорт и направих и видях нови за себе си неща. Видях и хората по-ясно, погледнах ги по-свободно. Хареса ми, че упражненията бяха балансирани с достатъчно заземяващи практики.
Въпреки излизането от зоната на комфорт, в нито един момент не ми беше твърде трудно или твърде тежко, което ми помогна да приема това, което научих.
Групата беше вдъхновяваща.“
Ирина
„Научих много за себе си и за другите чрез преживяване. Усетих няколко процеса, които вървяха едновременно: емпатия и поставяне на здрави граници. Не вярвах, че е възможно да вървят заедно. Но се убедих, че само здравият център може да ни направи истински емпатични към себе си и останалите.
Беше зареждащо. Беше магнетично. Срещнах прекрасни хора. Срещнах сродни души. <3
Благодаря от сърце, Нинче <3″
Лъчезара
„Нина, благодаря за емоцията! Преживяването беше ново за мен. Насладих се на повечето практики. Ти имаш специална аура и умееш да въздействаш на хората. Продължавай все така!“
Мери
„За пореден път прекрасно изживяване. Практиките бяха много интересни, предизвикващи човек да извади от себе си неща, които мисли, че не може и които не очаква да направи.
Около теб се събират все качествени хора, с които е удоволствие да се общува, и успяваш да ги обединиш и да изкараш от тях много хубави и ведри емоции. На всички семинари сме си изкарвали чудесно и се надявам продължим все така.“
Силвия
За въпроси съм на ваше разположение:
ninakoseva17@gmail.com
0885 272 006

     

     

    Завръщане към радостта – терапевтичен лагер-тренинг с Нина 6-8.10.23 г.