Интегралните сесии с мен предоставят възможност на човек да отработва проблемите си, като интегрира по най-подходящия за него начин разлъчените части от себе си, за да се доближи до по-хармонично душевно и физическо състояние. Енергийната Медицина си служи с девет енергийни системи в тялото, всяка от които има грижа за определени аспекти от нашата същност. Една от тези системи са меридианите, познати от китайската народна медицина като транспортната инфраструктура на енергията в нашите тела. Към работата си, освен Енергийна медицина, включвам още работещи методи и инструменти, за които съм споменала в страницата ЗА МЕН. Нарекла съм процеса на работа „интегрален“, както заради комбинацията от методи, така и заради убедеността ми, че истински щастливи и пълноценни можем да бъдем, само ако сме цялостни.

Към мен се обръщат хора, изправени пред най-различни предизвикателства, като например тревожни разстройства, паник атаки, безсъние, хормонални проблеми, стомашни проблеми, алергии и др. Също хора, които се чувстват пропускливи за негативни външни въздействия или които са в трудни ситуации с партньор, роднини, работодатели и пр.

Опорната точка за справяне с предизвикателствата се намира във вас. Моята задача е да помогна за откриването на вътрешните ви ресурси и да задействаме заедно процес, ориентиран към решение. Наблюдавала съм и наблюдавам чудеса по този път, а чудото, това е нашата естествена вътрешна и външна среда. Насреща съм, за да разгледаме ситуацията, пред която сте изправени в личен или професионален план и да работим по темата ви.

Записването на час става с предварително обаждане по телефона.

Цени:

Индивидуална сесия с продължителност между час и час и половина/на място или онлайн – 70 лв.

Тестване, изготвяне на работна програма по конкретен проблем и изпращане на нужните материали /само за хора, с които съм работила/ – 40 лв.

 

За контакти: 0885 272 006
ninakoseva17@gmail.com