Здравейте 🙂 Казвам се Нина Косева-Ицовска.

Работя като интегрален терапевт – практик съм по Енергийната медцина (по системата на Дона Идън и Human Energy Dynamix), използвам още инструментите на Усъвършенстваната енергийна психология на Фред Гало и Кратките психологически подходи, треньор съм по Емоционална интелигентност и сертифициран медиатор.

Специализант психотерапевт съм към БАЕП – Българска Асоциация за Еастествена Психотерапия – школата, която силно ме привлече с интегралния си подход и насочеността към дълбинна преживелищна работа.

Провеждам индивидуални сесии, като към мен се обръщат хора с широк спектър от лични предизвикателства, свързани както с душевното, така и с физическото здраве, с партньорските взаимоотношения и др.

Провеждам групови тренинги, семинари и курсове по различни теми.

Според една от дипломите ми съм магистър по Философия. В ранната си младост мислех наистина философски, ала с влизането си в университета открих бразда между академичната и живата философия, което отчасти погаси любовта ми към първата. А жива философия откривам навсякъде в живота – в личния си опит и път, в работата си с хора.

Според друга своя диплома съм магистър по Журналистика, като това е и сферата, в която съм работила, преди да си намеря мястото. Любимата ми работа по тази специалност, макар най-кратка, беше в списание за приложна психология. Пишех статии с психологическа окраска, което отговаряше на вътрешната ми настройка. Вълнувах се от перспективата да се занимавам в дълбочина и неакадемично с психология някой ден. За радост, сега правя точно това. А писането си остана една от големите ми любови. Пиша от малка, на пресекулки през годините. Художествена образност на ранното ми перо в последствие отстъпи на философско мислене и писане, а по-късно предните две се обърнаха в нещо съвсем трето. Печелила съм национален конкурс за есе, а преди няколко години издадох стихосбирка. Работила съм в печатни и електронни издания, а известно време и като ПР в музикална компания.

Изучавах и години наред преподавах интегрална йога, отначало на деца, а после и на възрастни, след което пътят ме отведе до  това, което с голяма любов правя днес.

Присъединете се към фейсбук групата ми, в която дискутираме по различни вълнуващи ни теми в приятелска среда и публикувам информация за мои терапевтични събития и практики <3

Харесайте страницата ми във фейсбук / @NinaKosevaItsovska

Присъединете се към канала ми в youtube 

Завършени обучения:

–  Обучение за практик по системата на Дона Идън и Human Energy Dynamix – при Катерина Костова Крюз – от октомври 2020 г. до октомври 2022 г. – интензивно преживелищно обучение

– Курс по кинезиология за деца и възрастни
– Курс по Валдорфска педагогика
– Интегрален коучинг към Интегрална академия Унгария – сертифицирано обучение
– Усвършенствана енергийна Психология по Фред Гало – сертифицирано обучение
– Кратки подходи в психотерапията – сертифицирано обучение

– Философия и Журналистика в СУ „Климент Охридски”
– Едногодишен Йога курс – Йогийски науки в Унгария (сертифицирано обучение) и допълнителни обучения
– Множество курсове и семинари по йога
– Йога за деца към БФЙ, сертифицирано обучение
– Йога за деца по други системи

– Сертифициран треньор по Емоционална Интелигентност

– Сертифициран медиатор

– Курсове по Енергийна медицина

– Обучение по EFT и TFT

– Магистратура Психология

– Специализант психотерапевт към Българска Асоциация по Естествена Психотерапия