Нина е невероятен човек и професионалист! Създава атмосфера на спокойствие и защитено пространство на споделяне, в което се почувствах сигурна, че мога да изкажа притесенията си относно проблема, който имах. След сесията ми е доста по-лесно да преработвам емоциите си, без да усещам психосоматични болки и без да изпадам в паника, че не знам какво се случва с мен. Препоръчвам сесиите с Нина на всеки човек, защото тя успява да засили мотивацията за справяне с трудностите в живота и предоставя много начини и техники, полезни за личностно израстване на човека като цяло! Бях ходила на други специалисти няколко пъти и нищо не се случваше…

И.П.

Няма как да не кажа колко важна за мен е личността на Нина с цялото ѝ богатство, чувствителност и деликатност. Преди всичко обаче стои начинът, по който тя общува с хората – с уважение, приемане, разбиране и абсолютна откровеност. Това е по-скоро хващане за ръката, докато ти правиш своите крачки, докато отваряш очите, ушите и сърцето си. Но тя те кара да разбереш, че тя също заедно с теб прави своите крачки и открития, тя също заедно с теб отваря сетивата си, преодолява своите трудности и проблеми. И по този начин ти се чувстваш спокоен, приет с всичко, което има вътре в теб – светло и сенчесто. И още нещо много ценно – тя дава (знания, опит, отношение), все с идеята да те научи да си помагаш сам –дори и след курса, дори и ако пътищата ви случайно се разделят. Групата беше чудесна – все хора, настроени на една вълна, чувствителни и търсещи. Нали е казано, че няма нищо случайно 🙂 Честно казано, никак не ми се искаше този курс да свършва и отсега малко завиждам на тези, които ще се запишат за следващия курс и на които тепърва им предстои дапреживеят и да открият богатствата, които той ще им поднесе!
Боряна Ламбрева

Боряна Ламбрева

Пиша тези редове, защото искам всички хора, които се нуждаят от помощ, да я получат! Преди да познавам Нина, бях безжизнена и трудно се справях в ежедневието си. Бях и емоционално лабилна. Разбира се, имах и здравословни проблеми.Търсех помощ от лекари, психолог, астролог и рейки мастер, но не се подобрявах трайно…Разбрах за сесиите на Нина от моята сестра и след първата ни виртуална среща вече си мислех: ,,Само ако знаех по-рано за нея!“ Още след първата практика, която ми показа, се почувствах буквално жива! Отново жива! И така ден след ден, животът ми се промени към добро, благодарение на практиките и помощта й. За мен Нина е като вълшебна книга! Отваряш, четеш, практикуваш, и цялата ти реалност се променя в израстване и пълноценност! И така, скъпоценна Нина, думите ,,БЛАГОДАРЯ ТИ,, макар и любими, бледнеят, затова аз ще продължавам да споделям за теб и за твоето вълшебство!Бъди, бъди, бъди до повече хора, както до мен! Прегръщам те с цялото си сърце и благодаря!
Бори

Бори

Нина, След поредния чудесен семинар – практика с Вас, искам да изкажа своята огромна признателност. За пречистването, което внасяте, За чудесната енергия, която струи от Вас и която аз толкова много харесвам, За лекотата и хумора, с които водите заниманията, Затова, че ни докарвате до сълзи, всеки път, когато ни изчиствате в дълбочина и после така добре пречистени ни водите към детински смях. Както виждате, към днешна дата мога да Ви се закълна във вечна Космическа Любов. А утре? Ще видим:))) Пожелавам Ви: Безкрайният съзидателен поток да е винаги с Вас, да струи от Вас и да го разпръсквате и над нас с присъщата Ви лекота и щедрост. Ваш приятел: СветлЮ
Светослав

Светослав

Аз съм дългогодишен посетител на йога практики и летни йога лагери с Нина и Юлиян. Последно направих курса „Завръщане към радостта“ с Нина и беше превъзходно преживяване. След всяка сесия се чувствах себеутвърдена, изпълнена с нова енергия, спокойна, релаксирана и готова за по-добро начало на деня. Благодаря на Нина и на Юнити Студио за тази възможност да опозная себе си и да се заредя с нова енергия в началото на всеки ден.
Красина

Красина

„Много доволна останах от уъркшопа „Търпение и примирение“. Много интересен, непринуден начин да открием отговори за себе си, да направим разлика между търпение и търпимост, да открием какво ни спира да сме търпеливи или да не проявяваме нездравословна търпимост. Приятно , отпускащо преживявяне, изпълнено с лични открития. Ще очаквам с нетърпение и други подобни уъркшопи на най- разнообразни теми.“

Н. В.

Практическата терапевтична среща на тема „Търпение и примирение“, която Нина води, предостави прекрасна възможност за вглеждане в себе си и намиране на важни отговори там, където те винаги са – вътре в мен самата. Лесно забравяме този факт, докато се въртим в забързаното ежеднежие и това е причината този тип практически тренинги (наместо чисто теоретични лекции) да са прекрасен инструмент за задълбочаване на връзката със себе си и намирането на практически решения за ежедневните терзанията, които ни пречат да се наслаждаваме в пълна степен на живота. Препоръчвам горещо.

М. Томова

Отивайки при Нина, бях в момент на вътрешно търсене и криза в живота ми и за първи път търсех помощ отвън. Още на първата среща в студиото усетих добрата енергия, останах очарована от нея – топла, разбираща, неосъждаща, имах чувството, че я познавам цял живот и можех да й споделя тревогите си. Усещането за безопасност и професионализмът й, създават нужната атмосфера да се отвориш пред нея и пред себе си. Трудният период в живота ми отприщи хаос от емоции, страхове, гняв, които намираха израз в паник атаки. Дотогава само бях чувала за това и най-страшното е, че в тези моменти сякаш не владееш тялото си, а то владее теб. Нина ми помогна да се науча да приемам всчики тези емоции, които смятах, че нямам право да изпитвам, защото са „лоши“, а приемах, че трябва да давам израз само на „добрите“ усещания…и така ги задържах под похлупак. Правихме интересни и вдъхновяващи упражнения и енергийни практики, които усещах, че ми влияят на дълбоко подсъзнателно ниво. В тях винаги имаше символика и много ми харесваше, че са пригодени за моята собствена уникалност, вдъхновени от моите конкретни нужди. Нина ме провокира самата аз да търся нови гледни точки, да сменям фокуса от проблема върху решението, а такова винаги има, дори да не го виждаме веднага. Бях възхитена от способността ѝ чрез практиките да ме води до по-дълбоко разбиране и осъзнаване, надхвърлящо т.нар. „позитивно мислене“ – не отричаш това, което е факт за теб – чувство, мисъл, приемаш го като част от теб, не му даваш да те завладее, да е крайна точка, а го свързваш чрез осъзнаване със светлото, по-висшето от теб. И най-ценното – тя помага на идващите при нея да се справят сами, да са опора на самите себе си, да се приемем и обичаме безусловно, да бъдем добри и търпеливи към самите себе си…а това е безценен урок за цял живот. Благодарна съм, че я срещнах и знам, че срещата ни не е била случайна, както и всичко останало, и се случва в точното време за всеки от нас, когато сме готови. За мен тя е учител, приятел и вдъхновение, безусловно приемащ човек. Когато ми е трудно и се сетя за нея, ми дава светлина и вяра <3"

В. Стефанова

Коучинг сесиите с Нина ми бяха много полезни. Тя притежава отличното качество да изслушва и търпение. Разполага с голям набор от други „инструменти“. Създава усещане за спокойствие и уют и човек лесно й се доверява и споделя. Аз така се усещах през цялото време. На мен ми прилича на симбиоза между психотерапия и енергийни практики – не участваш само на ментално ниво, а с цялото си същество. Да, определено чувството за съпричастност от нейна страна силно се усеща!

П. Деянова

Когато видях Нина, в мен веднага се появи усещането, че я познавам от години. В заниманията по йога нейният спокоен и плътен глас ме кара да се отпусна и да забравя за забързаното ежедневие. Коучинг сесиите с нея се оказаха нещо много полезно за мен. Нина умело ми помогна да се справя с много мои страхове и проблеми. С умение и разбиране тя ми помагаше да преодоления изминалите преживявания, да ги осмисля и да разбера. Трудно е да се опише как точно успя, но е факт, че постигнах това, което не бях успяла да постигна с години. Дали нейната съпричастност към моите проблеми (въпреки че за нея това е работа), дали това, че тя като ЧОВЕК предразполагаше да й имам доверие ми помогна, не знам. Но фактите са налице. Сега мога със сигурност да кажа едно – не сбърках като й се доверих. Тези сесии ме научиха да приемам фактите такива, каквито са. Научих, че ако човек иска да постигне нещо, то непременно го постига, независимо колко дълъг ще е този процес. Коучинг сесиите ми показаха колко силно и мощно може да бъде подсъзнанието на човека. Нина, благодаря ти за човешкото отношение, за съпричастността, за усмивката и най – вече за огромното желание да работиш с мен за преодоляване на моите проблеми. Ползата, която получих по време на общуването си с теб, е огромна. Знанията и уменията, които ми даде по време на тези сесии продължават да са ми от полза.

В. Маринова

Обожавам работата с Нина! Харесва ми спокойствието, което ми дава и умерения подход, който има. С нея винаги се чувствам обгрижена, чута, разбрана. Чувствам, че се съобразява с моето темпо и нужди. Все неща, които много са ми липсвали при работата с други терапевти. А когато се чувствам подкрепена от нейната любяща енергия, ми е толкова лесно да се гмурна в тъмните кътчета на душата си, защото знам, че тя е неотлъчно с мен. Благодарна съм на Вселената, че ни срещна.
Яна Хараланова

Яна Хараланова

Нина проведе тренинг по Емоционална интелигентност с екипа ни и ефектът беше силно положителен. Обучението комбинираше теорeтични елементи с практически упражнения. Нина водеше с лекота, мекота и типична за нея магичност да свързва, насочва и обединява. Имахме усещане за цялост, екипност и сливане. След последната практика групата беше видимо умиротворена, замислена и значително по-осъзната. Аз лично съм посещавала частни занимания при Нина и впечатленията ми са страхотни. Винаги е успявала да ме насочи към моето решение и ми е помагала да се откъсна от статуковото и да погледна с други очи на различните ситуации, в които съм се намирала. Горещо препоръчвам Нина и обученията, които води!

Светла Брусева, Country Manager for Red Bull Brand

Нина е жена, изпълнена с търпение, мекота и приемане. Сесиите с нея ми разкриха един непознат свят на енергии, себеопознаване и изчистване. Този свят се оказа за мен много близък и съм вдъхновена да тръгна на пътешествие в него. Заниманията ме накараха да се почувствам разбрана и имаха прекрасен ефект както върху здравето ми, така и в душата ми. Без излишни думи, леко, лесно, естествено, сякаш само така може да стане. Благодаря!
Нона Кръстникова

Нона Кръстникова

Общуването с теб е палитра от цветове, пейзаж на сбъдването. То е свободата да се вгледам отвъд видимото и да му помахам ентусиазирано през нетърпението за среща. От теб научих, че и страховете си имат обувки, но не за да избягат, а за да се преобърнат. Ти ме насърчаваш да пристъпвам към тях и да пробвам тези обувки. За щастие ми умаляват с всеки изминал ден, но как щях да разбера това, ако ги подминавах? Благодарна съм, че се вслушах в интуицията си и избрах точно теб, точно тогава, защото енергията ти е ценна и лековита, а знанията – богати. Също така отношението, което отдаваш по време на нашите срещи, ме вдъхновява да следвам призванието си и професионално! Път, който никога не е бил лесен за мен. Промените настъпват една по една, плавно, и този процес наистина ме кара да се чувствам по-устойчива и гостоприемна.

Лиляна Петрова